Общото между твоите обувки, чанти и характер…

Кои са любимите неща, допълващи външния ти вид, коя си ти?
Чифт дамски обувки от Zebra-Online.com, могат лесно да определят характера ти, ето как:
Ако си от страстните почитателки на високите токчета, то определено обичаш да си под светлините на прожекторите. Чувстваш се свободна и секси, точно както и изглеждаш.

За любителките на обувките с равна подметка тип „балерина” ще кажем, че са изключително добри, мили, радват се на малки неща в живота. Много са общителни, но не са привърженички на внезапните промени.

Дамите, които обичат да носят мокасини, имат ясна цел в живота. Спонтанни, сдържани и без липса на мъжко внимание, те наистина харесват предизвикателствата.
Любимите платформи се носят от жени, които са здраво стъпили на земята, но едновременно с това сразяват със сексапил. Властни и сигурни във връзките си, тези дами са истински фурии.

Спортните кецове са за момичета, които живеят, за да се забавляват. Те имат голямо чувство за хумор и не се засягат лесно. Общуват без затруднения и са емоционално стабилни.

Страхотните модерни ботуши се предпочитат от чувствителните натури. Те са умни, сдържани, а хората, успели да спечелят доверието им, са от изключителна важност за тях.
Стигнахме и до другия аксесоар, който определя същността на една дама. Според това, какви чанти си купува, едно момиче разкрива част от себе си.
За дами, които обичат големите масивни модели – това са деловите жени, които се нуждаят от повече пространство за работата си.

Елегантните видове са присъщи отново за деловия тип жени, но такива, които умеят и да се забавляват. Те са стилни и красиви във вихъра на танца.

Типичните дамски чанти от Зебра Онлайн издават суетния характер на притежателката си. Тези момичета държат много на външния си вид и умеят да съчетават перфектно аксесоарите си.

Портмонетата са типични за очарователните момичета, които се нуждаят само от пари, телефон и ключове.

Обикновената чанта с дръжки е характерна за отговорните и подредени жени.
Добата и прилежна домакиня може да познаете по това, че носи чантата си, пусната до лакътя.

Модел, който момиче е хванало за края, говори за хаоса около нея, тя не е подредена, но се съобразява с околните.

Чанта, която дамите носят на рамо, издава страхотния и характер. Тя е срамежлива, но със чувство за хумор. Скромна, обича добрите думи и комплиментите, доволна е от приятелите и живота си.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *