Нови парфюми от изминалият месец

Алоха :),
Първо смятам да Ви се представя тъй като това е първият ми пост в тази директория, затова за по-кратко ми викайте Мика, приятно ми е!

Така искам да кажа че това не е класация или „ТОП“ на новите парфюми а е просто един списък с последните ухания които станаха достояние в света на парфюмите и уханията и бяха представени през изминалият месец. Смятам да споменавам само имената на новите парфюми и по нещо което ми е направило впечатление за тях, като визия или мнения на потребители които вече са ги тествали или пък на самите модни къщи които ги представляват. Но като цяло ще се въздържам от обширни обяснения тъй като повечето информация за новите аромати обикновено не е потвърдена. Точно за това мисля да работя само с фактите а именно имената на новите парфюми. Нека направо да преминем към:

Новите парфюми от изминалият месец

  • Първо ще започна с 10 парфюма които са обединени в една колекция от Boadicea the Victorious носеща името Gold Collection. Имената на ароматите в колекцията са :
    Greenwich, Kings Road, Chelsea, Bayswater, Hyde Park, Jubilee, Mayfair, Oxford, Piccadilly и последният но не и по значение Notting Hill.
  • След тази невероятна колекция следва парфюмът за дами Aubade Le Parfum, който е и първият парфюм от разрастващата се Френска модна къща Aubade.
  • Отново идва ред на една нова колекция с парфюми този път обаче от Salvatore Ferragamo и наречена Tuscan Soul Quintessential Collection и състояща се от 4 аромата:
    Vendemmia, Bianco di Carrara, Convivio и последният по ред Viola Essenziale.
  • Boucheron представи Place Vendôme Eau de Toilette е парфюмът който бе лансиран след представянето на оригиналът на Boucheron през средата на миналата година. Новото ухание се очаква да се появи през Октомври 2013-та година.
  • Loewe Aire Allegro е последният парфюм за жени който стана част от най-голямата колекция на модната къща Loewe. Парфюмът бе лансиран преди няколко дни. И за него научих от блога на сайта за парфюми fragrantico.com
  • На 12 Септември този месец бе обявено и пристигането на новият и дългоочакван дамски парфюм от Guerlain който се казва La Petite Robe Noir Mon Eau de Lingerie. Това е парфюмът който се очаква да дойде и по нашите географски ширини съвсем скоро и в лимитирана версия!

Това е засега при повече информация за парфюмите ще споделям и ще допълвам статията или можете да погледнете в другият сайт където се публикуват постоянно маркови и нови парфюми PARFUMICO, а засега пожелавам на всички приятна събота и неделя защото дойде и моят ред да се отдам на заслужена почивка.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *