Личният избор на маровки парфюми гарантира вашата индивидуалност

Много хора смятат, че избора на парфюми е изключително личен процес и смея да твърдя, че това наистина е така. Помислете си само, колко пъти се е случвало да ви подаряват маркови парфюми или козметика, която не ви харесва или пък не е подходяща за вас? Със сигурност не е било един или два пъти. Когато човек сам избира парфюмите и козметиката си той има едно голямо предимство, а именно, че има възможност да ги тества директно върху кожата си. Навярно не знаете, но един и същи парфюм ухае по-различен начин при всеки човек и това е логично, тъй като химичната реакция между ароматите на парфюмите и кожата е различни. По този начин вие си гарантирате уникалността към която всеки от нас се стреми.

Ако вече имате парфюми, които ви харесват, можете да ги използвате като основа за избора на нови аромати. По принцип уханията на всички мъжки или дамски парфюми се вписват в различни категории или семейства като дървесни, цветни, пикантни, свежи, цитрусови, ориенталски и други. Така например ако ви харесва Poison на Dior, който е с типично плодово ухание, то е много вероятно да се наслаждавате на други плодови аромати като Sunflowers на Elizabeth Arden или Rush на Gucci. Но ако сте любители на пикантните парфюми като Shalimar на Guerlain, в такъв случай опитайте Opium на Yves Saint Laurent или 212 Sexy на Carolina Herrera. Не забравяйте, че повечето парфюми имат повече от един ароматен профил. Веднага ще ви дам пример с Burberry на Burberry, който може да бъде класифициран като дървесен или плодов аромат. За това е желателно да експериментирайте с парфюмните ухания от различните семейства, за да откриете този, който наистина ще отговаря на вашите предпочитания.

Нито един парфюм не е достатъчно универсален, за да можете да го използвате на всеки повод. Много жени имат колекция от различни парфюми за различните сезони на годината и различното време на деня. Обикновенно през летните сезони и през деня докато сте в офиса например е желателно да използвате по-леки и свежи аромати, а по-тежките или интензивни парфюми можете спокойно да оставите за зимата или вечер когато излизате с приятели на заведение. 
Избора на парфюми почти винаги се опраделя и от моментното ви настроение. За това не си купувайте парфюми, когато сте разтроени или пък пълна еуфория, защото избора ви след това може да не ви се хареса. Все пак трябва да знаете, че някои аромати притежават ободряващо действие особено ако искате да се почувствате по-млада и безгрижна, докато други биха могли да ви накарат да се чувствате по-уверени и изтънчени, ако сте се запътили за важна бизнес среща.

Направете вашия личен избор бързо и лесно тук – http://www.ivis.bg/парфюми/ и се сдобиите с нови маркови парфюми, подчертаващи вашата ундивидуалност.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *