Красиви и неустоими на пикник сред природата

Кои са любимите ви занимания на открито?
Обичате ли разходките сред природата?
Една от най-изкушаващите идеи за първите слънчеви уикенди през годината е да отидете на пикник. Почти всеки от нас има любимо място сред природата далече от шума на града. Подготовката на храната за незабравим пролетен пикник е сравнително лесна. По-голямото предизвикателство е да решите какво да облека? Преживяванията на открито обикновено не изискват официално облекло. Пикникът е прекрасен повод за носене на по-удобни и спортни дрехи, които подхождат на стила ви. Изборът на облекло зависи преди всичко от мястото, на което ще прекарате уикенда си, както и от прогнозата за времето.
Какво да облека навън
Пролетният сезон е най-непредсказуемото време от годината, в което трябва да сте подготвени за проливен дъжд и необичайно горещо време, които могат да ви изненадат в рамките на един ден. Преди да решите „Какво да облека” за планираната разходка разгледайте гардероба си добре за забравена тениска, пола, къси панталони и шапки, които не сте обличали отдавна. Изберете дрехи, изработени от леки материи, като памук и съчетайте различните части от тоалета си в „слоеве” – основни дрехи и връхно облекло, които лесно могат да се съблекат и носят при внезапно затопляне на времето.
Пикник и разходка сред природата са идеалните поводи да изберете по-свежа визия с дрехи с живи цветове и флорални мотиви. Сред любимите облекла на стилистите за преживявания навън са късите панталони и поли от деним. Изборът на връхна дреха ще ви помогне да постигнете желаната визия. За да постигнете по-младежко и свежо излъчване, изберете суитчър или късо яке от деним. Сред най-практичните и стилни предложения са елеците, изработени от ангорска вълна. За тези от вас, които предпочитат по-романтичната и елегантна визия препоръчваме меките жилетки в по-неутрални цветове. Важна част от облеклото за пикник и разходки на открито е шапката. Тя е необходим аксесоар, който ще запази здравето ви и прическата ви и едновременно с това ще подчертае вашия стил и прекрасно излъчване.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *