Козметика за лице и тяло и разкрасителен режим за бъдещите булки

Разкрасителните процедури за бъдещите булки са нещото, което те трябва да следват с почти религиозна фанатичност. Това е така, защото всяка жена иска на сватбеният си ден да покаже най-доброто от себе си. Затова е нужно строг режим, който трябва да се следва от момичетата на които им предстои да встъпят в брак за да накарат всички гости на сватбената церемония да затаят дъх при появата им.
Грижи за лицето
Вашето лице трябва да свети на сватбеният ви ден. Започнете подготовката за сватбата си 5-6 месеца преди самият голям ден. Първото нещо е да предпазите лицето си от силните слънчеви лъчи. Преди години това е ставало с помощта на шалове и шапки, но днес има толкова добра професионална козметика със защитни фактори, че няма нужда да се връщате към модните тенденции от времето на вашата майка. Яжте здравословни храни за да може кожата ви да получава всичките и необходими хранителни вещества. Използвайте козметика за лице, с която да овлажнявате кожата на лицето си и да я поддържате свежа и подхранена. Избягвайте мазните и пикантни храни, които могат да ви причинят поява на пъпки или други кожни проблеми. Всяка вечер масажирайте лицето си и му прилагайте нежни спа маски. Пийте много вода, която допълнително ще ви осигури влага за кожата. Ексфолирайте лицето си по веднъж седмично до последната седмица преди сватбата ви. Кремовете за околоочен контур са задължителни. Не пренебрегвайте и устните си, хидратирайте ги редовно с помощта на балсам или друг подходящ продукт, особено през студените месеци за да ги предпазите от изсушаване и напукване. Уверете се, че за вашата сватба ще използвате козметика, която вече е проверена многократно от вас и не предизвиква алергични реакции на кожата ви. Денят на сватбата не е време за експерименти за да не се получат неприятни изненади.
Грижи за тялото
Трябва да сте в зашеметяваща форма за сватбената церемония. Ето защо фитнес залата трябва да се превърне във ваш втори дом. Използвайте козметика за тяло със стягащ ефект, но не правете опасни диети. Редовните тренировки са напълно достатъчни за да постигнете идеалната фигура. Не бързайте с купуването на сватбената ви рокля, защото след свалянето на няколко килограма има опасност тя да ви стои като на закачалка. 15 – 20 дни преди сватбата е добър вариант за покупката, но това не означава че преди това не трябва да разглеждате каталозите. Напротив, изберете си рокля и говорете с шивачите за колко дни могат да я изработят. Така ще имате рокля която ще описва красивата ви и стегната фигура.
Надявам се моите съвети да ви помогнат и да получите сватбата, за която сте си мечтали от деца!!!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *