Козметика за лице и списък с процедурите преди сватбата. Какво, кога и как?

Денят на сватбата ви наближава, а вие се тревожите как ще изглеждате в този важен за вас ден? Спрете! Ще ви дам списък с всички грижи, които трябва да положите за изглеждате блестящо, така че няма място за паника.
Кога, какво, как? Списъкът:
12-14 седмици до сватбата
Това е времето когато трябва да стартирате всички неща. Процедурите за лице се правят веднъж седмично, докато маникюр, педикюр и обезкосмяване се правят всеки месец. Започнете да ексфолирате кожата си.
8-10 седмици до сватбата
Изберете прическата си, грима и бижутата в съответствие със стила на сватбата и вижте дали си пасват. Ако се съмнявате в някой от тях сега е времето, в което да ги промените. Не отлагайте това за по-късно.
6 седмици до важният ден
Изберете си масаж и спа процедури за косата и тялото за да се поглезите. Използвайте само професионална козметика. Избелете зъбите си. Не оставяйте тези неща за по-късен етап защото може да не остане време и след това ще съжалявате.
4 седмици преди сватбата
Ако имате намерение да изправяте или боядисвате косата си това е точният момент. Можете също така да се подстрижете за да има време косата да израсте, ако не сте доволни от резултата.
1-2 седмици до сватбата
Почти всички процедури, които сте правили трябва да бъдат спрени. Използвайте само проверена козметика за лице и не правете експерименти. Проверете дали булчинската ви рокля ви стои перфектно и няма нужда от корекции. Погрижете се бижутата да са полирани и блестящи.
1-2 дни до най-важният ден
Времето за последното епилиране на кожата, финалният маникюр и педикюр. Не правете нищо повече по лице си, моля ви! Направете последна репетиция с роклята, прическата и грима за да сте сигурни, че всички ще останат като вцепенени щом ви видят да влизате в ритуалната зала.
В деня на сватбата
Ексфолирайте нежно лицето си и приложете овлажняващ крем. Не правете нищо друго в последният момент за да не си създавате излишна паника. Оставете грима и прическата в ръцете на специалистите. Просто се отпуснете… само след няколко часа ще настъпи най-важната част от животът Ви.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *