Класическите дамски обувки.

Толкова голямо е разнообразието на дамски обувки от към модели,стайлинг и материали,че все по-трудно става те да бъдат класифицирани по някакъв начин. Все пак, когато се заговори за класически дамски обувки,всички лесно се ориентираме. Още повече, че те присъстват във всеки гардероб и са винаги актуални.
Класически са всички семпли, в повечето случаи едноцветни модели на дамските обувки, които лесно се комбинират с останалото облекло и аксесоари и се носят по различни поводи. Разбира се, веднага ни идва наум вечната класика в модата-вечерните черни обувки.Колкото строги, толкова и изящни тези дамски обувки са неизменна част от облеклото за всякакви официални случаи. По правило те са на висок тънък ток, затворени или отворени само на пръстите или петата. Лакирана кожа, мек велур или кадифе – но винаги само един вид е материалът, от който са направени. Ролята на вечерните дамски обувки е да подчертаят тоалета, да издължат силуета и да придадат изисканост на осанката.

Друг модел класически дамски обувки са по-ежедневните токчета.В повечето случаи едноцветни и затворени,които чудесно си подхождат с пола,костюм или дънки.Червените обувки на високи токчета се съчетават много добре с дънки и сака.С тях ще бъдете винаги забелязвани и ще очаровате с елегантност и стил.Близкият до естествените тонове бежов нюанс на дамските обувки пък ще ви позволи да ги носите с различно ежедневно облекло,еднакво подходящо и за офиса,и за след работа.не се притеснявайте,ако не се чувствувате добре на високи токчета.Винаги може да подберете обувки с малка платформа или среден ток за по-голямо удобство и сигурност.

Класически са, разбира се, и елегантните сандали с тънки каишки,изключително удобни през летния сезон.Да не забравяме и равните удобни затворени обувки тип балеринки, както и спортните кецове или мокасини, които можем да носим почти през цялата година.

Разполагайки с всички тези дамски обувки в гардероба си,можем спокойно да посрещнем всякакъв повод,без да се притесняваме дали ще имаме възможност да си купим нови.
Вижте повече тук


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *