Избор на бална рокля

Абитуриентските балове са повод да се облечете по-елегантно, независимо дали имате роднини, които завършват средното си образование и сте поканени да празнувате с тях или просто искате да присъствате на подобен празник на младостта и красотата.
Приготовленията за един бал могат да бъдат както приятни, така и доста изнервящи и ако вие искате да бъдете полезни на момиче, което трябва да направи избор на бална рокля, прочетете съветите в тази статия или направо извикайте бъдещата абитуриентка пред компютъра.
И така – как да изберем подходяща рокля за бала?
На първо място не бива да следвате сляпо модата и да се хвърляте на рокли от т. нар. „последен писък”, просто защото това може да ви изиграе лоша шега. Това, че даден модел рокля е модерен не означава, че е подходящ за вас и ще ви стои добре, така че заложете на това, което ви допада и е във ваш стил. Когато носите рокля, която е избрана изцяло по ваш вкус, вие ще се чувствате естествено и така както бихте искали, а не като на маскарад или карнавал, в който играете нетипична за вас роля. Все пак по време на бала е важно да се забавлявате, а не да робувате на прекалено претрупана и тежка рокля, с която не можете да танцувате или рокля, която ви притеснява и ограничава движенията ви.
Вие преценете дали искате къса рокля или предпочитате по-дълъг модел. Обмислете какъв е предпочитания от вас стил и силует, който ви допада. Дали роклята ви да бъде с цепка, плохи, обемна или плътна по тялото, следваща извивките на вашата талия.
Дайте си време! Не оставяйте нещата за последния момент, защото това ще ви натовари психически. Когато имате възможност да обмислите няколко варианта и да се видите в различни модели, най-добре можете да прецените коя е вашата рокля за бала.
Статията ще е полезна за всички баладжии!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *