Diesel невероятни аромати от parfium-market.com

Небезизвестната италианска компания за дънки спортно облекло Diesel може да привлече вашия интерес и с прекрасни аромати. Съвсем не сте застраховани, че няма да се влюбите в тях завинаги. Някои от уникалните ухания са създадени в сътрудничество с Marbert Cosmetics.
След договор с гиганта Лореал, от Diesel лансират аромата Diesel Fuel for Life Diesel и Cologne Fuel for Love. Един от парфюмите, които не можем да не отразим е Loverdose. Флаконът на аромата е под формата на диамантено сърце, в ярки лилави цветове. Това е истинско бижу, с което ще заблестите! Ароматът е посветен на любовта и чувството да си поразен от нейната сила. Красотата на усещането се претворява не само в оригиналната форма на флакона, който е пронизан от стрела, но и от самото название на парфюма, което може да се преведе като „Предозирана любов” или като” Любовна доза”. Препратките са изцяло насочени към чувството да си до толкова окрилен и отдаден на любовта си, че никога да не се отказваш от поредната доза, дори и да не знаеш дали може да я понесеш. Това е ухание, което ще ви помогне да се чувствате секси, чувствена и невероятно привлекателна. Това е аромат, който ще ви накара да се осмелите да съблазнявате и приласкавате любимия си, без излишни въпроси и без страх и угризения. Силата на любовта и усещането, че тя е смисъла на живота е чувство ,което носи в себе си енергия и позитивна нагласа. Това е пресъздадено от ухание на звезден анасон и мандарина в дамския аромат на Diesel.
Те отпускат и изострят сетивата ви, за да ви настоят душата ви на една нова, по-фина вълна. В основата си, ароматът е типично женствен и сладък с ухание на женско биле, жасмин, венчелистчета, гардения. Връхните нотки са дървесни и кехлибарени. Усещате и специфичния сладък аромат на ванилията, която е безспорен афродизиак .


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *