Черно, бяло, златно

Когато се стремите да допускате максимално малко грешки по отношение на вашата елегантна визия има едно изпитано модно правило, което може да ви помогне. Нарича се черно, бяло, златно – това е тайната на гарантираната елегантност и безупречна визия. Изберете рокля в тези цветове, без значение дали в комбинация или в изчистен вариант, допълнете с бижута в същия цвят и сте готови да покорите света.
Именно такава визия представя в нова фотосесия Елена Мелник за сп. S Moda. На едни от фотосите моделът носи атрактивна рокля в черно с изрязано деколте, геометрични линии в областта на ханша и строго елегантно излъчване. Всеки един от моделите има по нещо предизвикателно и запомнящо се. Златните акценти не са един и два, моделите заслепяват с блясък и шик, които не могат да ни оставят безразлични. Рокля в черно със златни детайли би отивала на повечето от дамите, които искат да бъдат актуални и модерни, но не биха поели прекалени модни рискове. Черният цвят ви отваря, прави ви да изглеждате визуално по-слаби, съчетава се идеално с бяло и златно и ви прави неотразима. Добавете ярко червило и се преобразявате в независима и свободна жена, която знае какво иска и точно по какъв начин да го получи.
Не всяка жена или млада девойка могат да си позволят скъпите рокли. Не се хвърляйте на тях и не давайте всичките си пари. Изберете някоя проста, която също ще радва мъжкото око и ще Ви прави привлекателна и неустоима. Подберете и едни красиви обеци, високи токчета, а също така да не забравяме и едно колие, което да виси на врата Ви. По този начин ще постигнете голям ефект, а няма да давате излишни пари за скъпи рокли, които може да облечете само един път.
Надяваме се, че нашата статия ще Ви бъде полезна някой ден! Успех на всички дами.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *