Бижутата, които можем да носим всеки ден

Сигурно има и такива жени, които сутрин, преди да тръгнат за работа, не слагат никакви бижута, но смятаме че те са рядкост. Почти всяка жена се оглежда внимателно, преди да прекрачи прага и да излезе. Точно в този момент идва ред и на окичването с някой моден накит.

Ала жените знаят, че не всяко от бижутата в арсенала им, е подходящо за всеки ден. Има такива накити, които не позволяват да ги поставяте на фона на джинси и риза. А да си признаем – не излизаме всяка сутрин от вкъщи облечени в бални рокли. За това и бижутата, които слагаме в ежедневието не са от най-пищните и официалните. Хвърляме се на по-изчистените и обикновени дрънкулки, които да отиват на стила ни.

Звучи лесно да избереш едно обикновено бижу, но нещата не стоят точно така. Нали знаете – небрежния стил отнема най-много време! Някои жени обичат колиетата. В ежедневието това може да бъде синджирче с кръстче или някакъв друг медальон. При пръстените пък се котират повечето халки или по-изчистените модели с камъчета. Един пръстен с фин кристал Сваровски е чудесно решение, което е едновременно стилно, но не натрапчиво. Този вариант е подходящ за ежедневния стил на болшинството от дамите. При обиците пък превес вземат халките и по-малките по размер накити. Тук също можете да си позволите блестящи елементи. Кристалите Сваровски са подходящи и за тези бижута, но отново в по-малки размери. Изчистените модели, както винаги, са добре дошли и тук.

За да изглеждаме зашеметяващо всеки ден не е нужно да се накичим със скъпоценни камъни и злато. Може да заложите на съвсем обикновени модели, но стилно поднесени. Дръжте се така, сякаш бижуто е на Вас, за да може Вие да го красите , а не обратното. Аксесоарите са нужни, за да завършат желаната от нас визия. Следващия път пред огледалото просто решете кой накит би завършил тоалета Ви най-добре.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *