8 съкровища за вашия стил

Няма значение кой от изброените по-долу елемента ще сложите днес. Те са шик, интересни и ще разчупят външния ви вид.

Бяло сако – може би вече имате черно? Това не трябва да ви отказва да си намерите подходящо за вас бяло сако. То изпъква на фона на останалите едноцветни, предимно тъмни връхни дрехи. Можете да го наметнете над официална рокля или да му навиете ръкавите и да го носите с дънки – ефекта ще бъде впечатляващ.

Цветен шал – вместо колие или гердан, следващия път се опитайте да сложите подходящ шал около врата си. това е перфектен начин да смесите няколко принта и да разчупите външния вид.

Обувки, които хващат окото – колкото и семпло да сте облечени и да смятате, че няма как да бъдете забелязани, един чифт обувки винаги могат да променят мнението ви. Нека да бъдат ярки, високи, свежи и в контрастен цвят, за да можете да поставите акцента върху тях.

Масивна гривна – интересен аксесоар, който винаги разчупва стила. Носете я на блузи с ¾ ръкав, например, за да може да изпъкне.

Плисирана пола – не, не са излезли от мода, със сигурност. Плисираните поли са удобни, закачливи и разнообразни.

Цветни панталони – може да са в зелено или в корал. Важното е да ви отиват и да се чувствате удобно в тях. Забравете за скучните цветове, лято е.

Макси рокля в свеж принт– тези рокли са изключително популярни и предпочитани и през тази година, защото дават свобода на движенията, държат прохладно и са стилни. Намерете вашия модел и го носете с удоволствие.

Цветен топ – сигурно вече присъства в гардероба ви, просто се уверявам и че не забравяте да го носите. Лятото е сезонът на цветовете и кога, ако не сега, ще можете да си поиграете с тях с такава лекота и такова желание.

В Елмайра винаги може да откриете всичко необходимо, за да изглеждате неустоими!


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *