Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Преди да отговорим на въпроса Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? Първо трябва да се запознаем с марката продукти Acer и магазина, който ги предлага Ноутбук.бг.

Acer, четимо на български език като Ейсър, е интернационална компания базирана в Тайван. Компанията произвежда десктоп и мобилни компютри (лаптопи, ноутбуци, таблети и т.н.), сървъри, монитори, проектори, аксесоари или иначе казано всичко свързано с компютърната техника. По мащаби на производството се нареждат на 2-ро място след „Хюлет-Пакард“ (HP), като Acer имат амбицията да завземат първото място. Това е напълно постижимо, защото техните продукти не са скъпи и повечето хора могат да си ги позволят.

Въпросът е дали евтиното в крайна сметка няма да излезе по-скъпо. Но това не винаги е вярно. За да са номер 2 в световен мащаб, значи че потребителите имат доверие в продуктите на Acer. А това не би било така, ако компанията продаваше боклуци със съмнителна стойност и качество. Доверете се на марката Acer и ще получите добро качество на ниска цена.

А защо да закупите продуктите на Acer от онлайн магазина на Notebook.bg?
Защото Notebook.bg е един от първите онлайн магазини съществуващ вече повече от 10 години. Стартирал през далечната 2001г. магазинът развива и до днес своята политика за продажби и ремонт на компютърна техника. Те са развили „Програма 7” – една система от 7 правила, която е само в полза на потребителите. Ето ги и правилата накратко:

7 дни за ремонт – когато настъпи неизбежният момент и вашата техника се развали, то от Notebook.bg гарантират че ще ви отремонтират техниката в този срок и че ако се забавят, ще ви предоставят подобна техника за този период. Имате също така гаранция за най-ниска цена в рамките на 7 дни. Ако закупите продукт и в рамките на 7 дни неговата цена се понижи, то на вас ще ви бъде възстановена разликата в парите. И най-важното, когато закупите продукт, вие имате 7 дни срок в който, ако не сте доволни от вашата покупка можете да върнете продукта и да си получите парите обратно.

Така че не се колебайте и не се чудете Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? Научете повече на сайта на нашите приятели- http://acer-notebookbg.com/

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *