Подаръци за Коледа от нас

По принцип, дамите са тези, които обичат и по-често правят подаръци на половинките си. Трябва, обаче, да признаем, че понякога взимаме неща, които не са точно за момчетата ни и шансът, изпитаната радост от тях да е фалшива, е голям. Да не говорим, когато настъпи 25 декември – Коледа, още по-важен повод за специални жестове. Така че, скъпи дами, как да изберете подходящите кошници с подаръци за Коледа или по-скоро, какво със сигурност да не купувате, ще ви кажем малко по-надолу.
Казваме „не” на бижутата… Малко си е странно мъж да носи подобни украшения, а тези, които го правят нямат нужда от десетки различни гривни, например, които да сменят всеки ден.
Електронните джунджурии също не са за предпочитане. Както на виртуалния, така и на реалния пазар имат всякакви джаджи, и няма как мъжът ви вече да не си е взел нещо. Плюс това, едва ли ще дадете пари за нещо оригинално, а от фалшификат никой няма нужда.
Щом влезете в магазин, не посягайте и към одеколон или афтършейв. Освен че са истинските клишета, има голям шанс да объркате вкуса и аромата на вашето момчета и подаръкът ви да стои за украса в банята, например.
Като подаръци за Коледа, не препоръчваме и вратовръзките. Те са скучни и понякога полезни, но мъжете могат спокойно да си ги купят сами.
Дрехи и обувки – категорично не. Причините са няколко: може да уцелите размера, цвета, вкуса… Към тях спадат и тоалетните принадлежности. Само името им звучи смешно, особено ако ги подарявате на мъж. Те не са толкова суетни, а тези, които са, сами подбират атрибутите, от които се нуждаят.
Артпроизведенията и всичко от този сорт, също не биха впечатлили поне повечето от мъжете. Вярно е, че има и такива, които доста се интересуват от изкуството, но ако вашето момче не е от тях, не си правете труда и най-вече, не си давайте парите на вятъра.
Продукти от телевизора като подаръци за Коледа – твърдо не! Рекламите се въртят постоянно всеки ден, а повечето мъже сменят каналите непрекъснато и няма как да не са видели идеята ви на екран. Все пак, обаче, те не са си го поръчали, какво ви говори това?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *