Philip Stein – часовници за висша класа потребители

Филип Щайн е едно от имената което като се спомене на човек може да му дойде само едно на ум – перфектен часовник. Това обаче не винаги е било така, Щайн произхода от род занимаващ се много отдавана с часовници, но за съжаление без никакви успехи. Страстта към часовниците е от няколко поколения назад но часовника, този който познаваме днес успява да направи само Филип. Въпреки че фамилията притежава магазин за часовници, те не успяват да го развият и разработят до момента в които с него не се захваща Филип.
След много години страст, хоби, желания и неспирен ентусиазъм най – после се появява на пазара марката часовници „Philip Stein”. Часовници разработвани в продължение на няколко поколения талантливи, но за съжаление нямащи късмет часовникари. Но самото пускане на часовник на пазара може и да е лесно, но налагането му като луксозна марка е изключително трудна работа. Още от началото Щайн налага супер екстравагантни модели часовници, часовници подходящи за носене само с колекция дрехи от висшата мода. Той цели точно определена аудитория, стремежа му е да спечели всички екстравагантни личности от политиката, бизнеса и музикалната индустрия. Този му стремеж се оказва успешен и едно от имената което за САЩ е едва ли със статут на икона – Опра Уйнфри, става едно от рекламните лица на марката. Това не остава незабелязано и скоро прожекторите се насочват към часовниците Philip Stein.
Щайн имат и изключителни разработки дело на изключителните часовникари работещ там. Техните часовници „Теслар” могат да подобрят съня ви, и да ви накарат да спите като къпано бебе. Колкото и странно да ви звучи това, все пак е факт. Часовника излъчва импулс с честота между 6 – 10 херца насочени в ръката, това усилва енергийното поле на организма и спомага за по – добър и спокоен сън. Да отбележим също така че това не е единствената разработка на Щайн, те имат много други постижения и награди за това. Така че, ако искате да бъдете различен и крайно различен това е марката часовници точно за вас – Philip Stein.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *