Избор на доставка на цветя за сватбата според цвета на декора

При изборът на цветова схема за сватбената ви украса цветята играят много голяма роля. Те трябва задължително да се в един тон с украсата и така ще се създаде едно перфектно съчетание. Изборът при доставка на цветя винаги едно загатване за щастието и късмета на бъдещото семейство. Пъстротата на букетите добавя жизненост и придава чар на сватбената церемония. Вижте различните цветови схеми и кои цветя са подходящи за вашата доставка на букети за сватбата:

  • Маслените нюанси са по-редки, но могат да се използват за сватби където се търси естествената красота. Подходящи са тропическите цветя като зелените гладиоли, орхидея „Цимбидиум“, хидрангеа и други със зелен нюанс.
  • Жълтата декорация отправя препратки към радостта от живота. Жълтите цветя като рози, лалета, лилии, дафодил, гербери, далии, хризантеми и фрезии биха паснали перфектно на украсата.
  • Нежност, разкош и чар събрани в едно, оранжевото е нюансът на кралските сватбени церемонии. Цветята с такъв нюанс са оранжевите лалета, герберите, маргаритките и други. Оранжевото в комбинация с бяло и жълто създават настроение у всички гости.
  • Нежните розово – лилави украси изпълват атмосферата с успокояваща красота. Светлите нюанси на розово и лилаво показват изгарящата любов между младоженците. Ориенталските лилии, лавандулата, розовите фрезии, богородичка, анемония и други са чудесен избор за декорация.
  • Светлите нюанси могат да носят различни послания, но червеното винаги спира дъха и казва само едно – Любов. Тук изборът е огромен – рози, божури, хибискус, лалета, азалии, салвии, а списъкът може да бъде продължен до безкрай.
  • Тъмните виолетови цветя са едни от най-красивите и подходящи за сватбени декорации. Можете да ги комбинирате с жълти, светлолилави или чисто бели цветове, така ще превърнете украсата в едно красиво бижу. Подходящите цветя са хелиотроп, върбинка и други.
  • Синият тон е чудесен за сватбена украса, тъй като символизира романтиката. Можете да намерите различни видове орхидеи в такъв цвят, а също и делфниум, ирис, глехома и т.н.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *