Да поговорим за гардеробите

Сигурно много жени се чудят, кой е най-добрият начин за комбиниране на дрехи. Все пак, обикновените хора нямат стилисти и съветници, които да им казват, как е най-добре да се обличат, а не на всички им е вродена дарбата да знаят, с какво точно да заредят огромния си гардероб. Точно поради тази причина, сега ще ви кажем няколко неща за облеклото и как е по-добре да съчетаете една дреха с друга.
По принцип, горната част трябва да е по-свободна от долната. Независимо, дали ще изберете пола или панталон, хубаво е да не залагате на широкото, разбира се, ако не искате да скриете някои недостатъци.
Трябва да внимавате, ако работата ви включва посещаването на официални вечери, например, тъй като по-строг панталон или пола може да се комбинира с блуза в ярък цвят, но обратното е забранено!
Във всеки дамски гардероб трябва има и няколко чифта обувки. Тук е по-лесно – за дънките – спорни, а за красива официална рокля, разбира се, по-елегантни токчета.
Нещо, което не всеки знае е, че в зависимост от това, от колко фина тъкан е направена дрехата, тя трябва да бъде толкова по-прилепната по тялото. Например, плътен трикотаж или джинс, се комбинира с тънка вълна или коприна, ако отдолу имате тънка дреха.
Никога не съчетавайте коприна и нещо плетено. Може да изберете жилетка и плетен пуловер, към който да добавите и пола, дънки и панталон по крака.
Във вашия гардероб трябва да присъстват и шаловете, тъй като те са уникален красив аксесоар, който допринася за представянето в най-добрата ви светлина. При тях, материята не е от значение.
Задължително условие е, да не включвате във визията повече от 3 цвята, като не броите класически черно и бяло – те са неутрални.
Нещо, което трябва да знаете за полите е, че колкото е по-дълга една пола, толкова по-късо трябва да е палтото ви. В никакъв случай не се обличайте с къса пола и мини палто.
Надяваме се съветите ни да ви бъдат от полза и да изглеждате изящни и секси, каквото и да облечете!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *