Създайте уютно и персонализирано пространство във вашата баня

Ако ви предстои реновиране на вашата баня, най-добрият вариант за вас е да се обърнете към фирма за проектиране. Специалистите със сигурност ще се справят най-добре с ремонта на вашата банята от планирането на първоначалната концепция до пълното инсталиране, включително всички довършителни работи. Повечето от вас търсят луксозен дизайн на баня, а професионалистите могат да се погрижат за това да получите най-доброто за вашето пространство и индивидуални характеристики на банята ви.

Тенденциите напоследък сочат, че отлична идея е да изберете довършителни работи, които да бъдат устойчиви и с тях да забравите за ремонти задълго. Модерните довършителни елементи могат да интерпретират естествени материали като камък, мрамор, дърво, тухли, травертин, бамбук, оникс и много други. Обикновено за стените на баните се използват фаянсови плочки или по-здравите от тях теракотни и гранитогресни плочки, а за подовете теракотни и гранитогресни плочки. Гранитогресът е най-твърдият вид плочки и инсталиран веднъж, той има най-добри резултати като водо, влаго и масленоустойчивост, устойчивост на механичен натиск и дълъг живот. Освен най-популярните традиционни видове гранитогрес с имитация мрамор, дърво и камък, в наши дни производителите на плочки предлагат дизайнерски колекции с модели, които интерпретират цимент, бетон, сребро, злато, платина, бронз, алуминий, неръждаема стомана и дори кожа и текстил. Гранитогресните плочки са на по-висока цена, но освен в интериорни, те могат да се използват и в екстериорни проекти в жилищни и обществени зони.

Що се отнася до дебата баня или душ, отговорът е, че ако банята е единствена във вашия семеен дом, най-добре е да задържите ваната. Дори, ако вашите деца са напуснали фамилния дом, то те може да ви идват на гости с внуците ви, а те обикновено се нуждаят от вана. Когато става въпрос за продажба, младите купувачи търсят баня с вана за децата си.

Специалистите ще успеят да създадат луксозно решение за баня, дори в малко пространство. Например, малка комбинирана вана с душ със заоблен край или с ъглова форма е чудесно и рентабилно решение.

Въз основа на изложеното по-горе, става ясно, че най-добрият вариант е да възложите реконструкцията на професионалисти. Те, най-малкото, ще направят така, че да се използва оптимално цялото пространство. Ако не се обърнете към специалисти, грешките, направени на етапа на проектиране, могат да доведат до непоправими последици като например, душ-кабината да не се вмести в предвиденото място, пералната машина да не може да се включи в електрическата мрежа, защото сте забравили да направите контакт и т.н. Цялостните решения за баня не създават интериор сами по себе си. Те са само инструмент на професионалистите, които сте избрали и в ръцете на които сте поверили реализирането на вашите желания.

 


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *