Какво е кредит до заплата?

Чували сте за този вид кредит, но не знаете какво означава?

Кредитът до заплата е най-подходящият начин да получите бързи пари. Размерът на кредита зависи от кредитната институция, от която кандидатствате. Сумата следва да бъде възстановена от следващата заплата, като оттук идва и името му. Ако не успеете да възстановите сумата, получена навреме, към вас ще се приложат санкции. Ето защо, преди да кандидатствате за този вид кредит, ви съветваме да се уверите, че ще можете да погасите заема навреме.

 

Искате ли да знаете какво означава кредит до заплата?

Кредитът до заплата съществува, за да ви помогне лесно да преодолеете финансови затруднения. Може да се наложи да изчакате до следващата заплата и да имате нужда от спешни пари. Този вид кредит се предлага от небанковите финансови институции, а не от традиционните банки. Кредит до заплата е вид бърз онлайн кредит, предлаган в краткосрочен план, с по-високи лихвени проценти, отколкото при традиционните видове кредити.

 

Какво да очаквате, когато кандидатствате за заем до заплата?

Ето какво трябва да очаквате, когато кандидатствате за заем до заплата. Общото правило е следното: трябва да сте пълнолетни, да имате стабилен доход, сметка в банка и да сте български гражданин с постоянно местожителство в България. За да получите одобрение за заем, трябва да направите следното:

– да попълните искане, с което да кандидатствате за заем до заплатата. В него трябва да предоставите на креитната компания информация като лични данни, желаната сума и срока на погасяване;

– да предоставите необходимите подкрепящи документи, които могат да варират от един заемодател до друг;

В повечето случаи кредитната институция, предлагаща заема до вашата заплата, ще се свърже с вас възможно най-скоро, за да ви информира дали молбата ви е приета или не. В случай на положителен отговор исканата сума пари ще бъде преведена във вашата сметка в най-кратки срокове. В случай, че се чудите как можете да погасите заема до заплата, трябва да знаете, че заедно с консултант ще определите изплащането на сумата до следващата ви заплата.

След като всички детайли са финализирани и договорът е подписан, трябва просто да изчакате желаната сума да бъде преведена във вашата сметка.

 


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *