Златна роза 24 карата – подарък за Нова година

Нова година е най-любимият празник на повечето възрастни и деца, защото в нощта на 31 декември срещу 1 януари се случват истински чудеса!

С нетърпение, вълнение и радост хората очакват настъпването на тържествената нощ. Подготовката за празника започва предварително, а до края на декември градските улици искрят от светлини, а във всяка къща има украсена коледна елха.

Приятната новогодишна суматоха обхваща всички без изключение. Хората търсят подаръци за приятели, любими, за семейството си.

През последните години културата по раздаване на подаръци претърпя значителни промени, главно поради глобалната икономическа и политическа ситуация. На българския пазар се появи желание за оригиналност и креативност.

Направете незабравим подарък на любимата жена, майка, приятелка – възхитителното цвете „Златна роза 24 карата“! Това е един необикновен жест на нежност, оригиналност – няма да остави безразличен всеки, който го получи. Благодарение на фината ръчна изработка, тази златна роза изглежда като истинска, но с повече блясък и сияние!

Златната роза е оригинална изненада, която прикрива зашеметяващата красота на живото цвете и лукса на благородния метал. Всяка златна роза се доставя със сертификат и може да сте сигурни за автентичността на продукта.

Златна роза 24 карата спада към VIP изящен сувенир – има високо качество на изработка, нетрадиционен дизайн, уникат, тъй като те се произвеждат в едно копие и имат висок процент на уникалност. VIP сувенирите са много търсени в корпоративната среда и се предлагат на висшия мениджмънт на компании и партньори.

Златна роза 24 карата е идеален жест за всички, които ценим.

Любимата жена заслужава тази прекрасна позлатена роза 24 карата. Ще я направи щастлива, с възторг и надежда ще посрещне Новата година. Ще й остане един прекрасен спомен за обичта и любовта Ви!

Украсете Вашата домашна композиция с това произведение на изкуството.

Изключително красив начин да проявите Вашата оригиналност!


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *