Защо е важно фирмите да предлагат санитарен фаянс, санитарен порцелан и фаянсови плочки като част от колекция

vsichko-za-banqtaДнес, когато избирате обзавеждане за банята, съвсем естествено вие се насочвате към най-важните уреди, мебели, санитарен фаянс и плочки, които всеки ден ще ви посрещат в новата баня. Това от което се интересувате съвсем естествено са цените, които определят какво да изберете, да се откажете от нещо за сметка на друго и така докато не изберете най-добрите и бюджетно съобразени изделия и продукти за обзавеждане в банята. Какво обаче правят производителите на модерните мебели, санитарен фаянс, плочки? Нека погледнем в техния начин на комуникация с потребителите, за да можем да си направим своите изводи.

На съвременния пазар или чрез онлайн пазаруване до потребителя са достъпни продуктите на най-добрите български и световни компании за обзавеждане в банята. Модерната практика обаче е всички тези продукти и изделия за баня да бъдат показвани в колекции – особено важи за големите производители, които работят с най-добрите дизайнери в световен мащаб. Какво обаче носи всичко това за потребителите?

Когато даден собственик започва да нарежда своята мечтана баня, той се стреми да определи, какви линии и форми, какви модерни мебели, санитарен фаянс, фаянсови плочки ще избере да сложи. Ако например е решил да заложи на класическия фаянс за стена, той може да потърси фаянсови плочки в бели или сини цветове, които да предадат класическия вид на банята. В такъв случай, той може да се ориентира в колекциите на големите производители, които ще му предложат на само фаянс, но и декор и фризове, които ще го допълнят.

По същия начин, производителите на санитарен фаянс подхождат когато показват своите тоалетни чинии, биде, моноблок, мивки за баня; те обвързват приложенията си в колекцията, така че например, ако потребителят търси прави и изчистени линии да избере тях; ако търси обаче заоблени форми и по-обемист санитарен фаянс, то съвсем естествено ще се насочи към друга серия.


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *