Дизайн на проекти в различни цветове

Когато подготвяте дизайна на вашата бъдеща баня е добре да помислете за основните функции. Цветовата палитра на стените влияе върху осветлението на помещението. Светлите цветове са по-подходящи за банята, правят я по-лека.

За тавана, по-добре е да се използват опънати тавани, които няма да загубят външния си вид, ако изведнъж сте наводнени със съседи по-горе. Таваните от гипсокартон не са особено популярни. Инсталирането им е възможно само в стая с добра вентилация.

Създайте малка врата в плочката, за да стигнете до банята в случай на счупване.

Ъглово разположение на банята е задължително за малки стаи. Ако банята е голяма, тогава няма ограничение.

Дизайнът на банята може да бъде направен в същия стил като целия апартамент или къща, както и да бъде в напълно различен стил. Разбира се, това все повече зависи от размера и формата на банята, но въпреки това можете да създадете всеки стил, като привлечете професионален дизайнер.

Изключително актуална тенденция е банята, облицована с дърво. Използвайте плочки гранитогрес с имитация дърво и създайте под, стени, облицовки и декорации, които напомнят на редки и ценни дървесни видове. Тази модна тенденция създава усещане за уют и мека топлина.

Добра опция е да създадете релаксиращо пространство в бежово-сива гама. В тази неутрална палитра може всеки нов сезон да се вклюват аксесари в различни ярки цветове.

Леки нюанси в интериора на банята могат да възникнат с помощта на спот осветление и лампи в близост до огледалото. За да подчертаете играта на цветовете, можете да използвате плочки в ахроматична гама и да ги съчетаете с такива с декоративни елементи. Например, подходящо би да включите в интериора интересни плочки в черни и бели цветове, украсени с детайли. Този декор ще придаде на банята модерност и уникалност.


Публикувана

в

,

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *