Всичко може да се случи на пътя, независимо от вашето шофиране.

В условията на българските пътища е почти невъзможно да сме сигурни, че дори и най-обикновеният и познат маршрут не крие неприятни изненади. Това се отнася дори за градските пътища, които са магически покрити с дълбоки дупки и не е необходимо да се говори за офроуд. Ако все пак изпаднете в кофти ситуация обадете ни се нашият екип от професионалисти на пътна помощ, ще Ви помогне или насочи какво да правите в момента.

Нашият климат и пейзажи в регионите на България са буквално проектирани да създават проблеми на шофьорите. Едва ли има някой от тези, които обичат екскурзиите на открито или са принудени да си вършат работата, който да не изпадне в ситуация, в която закъсала кола да не може да излезе сама от ямата.

 

Снежни преспи през зимата и пролетта, мокра кал през лятото и есента – всичко това е сериозна опасност дори за опитен шофьор. Самото изваждане на заседнала кола може да бъде изключително трудно и в някои случаи е просто невъзможно да се направи без външна помощ и пътна помощ на пътя.

Разбира се, често можете да се справите с банално „подкопаване“ и дъски, поставени под колелата, или като се обадите на приятел, който ще дойде и ще „извади“ колата ви.

 

Но какво да правите в ситуация, когато сте твърде далеч от населеното място или вашите независими опити да извадите заседналата кола не са довели до успех.

 

Възползвайте се от нашата услуга за помощ при офроуд!

Помощ при офроуд, нашият екип е готов да ви помогне, ако се окажете в трудна офроуд ситуация. Нашият автомобил за евакуация бързо ще пристигне при ваше обаждане и ще ви помогне да извадите колата от кал, сняг, блато и др.

 

Използваме мощна и надеждна кола като теглич, което е отличен пример за истинско качество. За разлика от конвенционалния теглещ камион, той е в състояние да „изтегли“ автомобил, който е сериозно по-голям от неговия размер, поради което, обръщайки се към нас за помощ, винаги можете да сте сигурни, че той ще дойде.

 

Защо трябва да се свържете с нас?

Компанията ни от няколко години помага на автомобилистите от София и региона територия в най-трудните пътни ситуации.

 

– Работим денонощно. Заявленията се приемат денонощно, така че не е нужно да чакате дълго за нас.

 

– Ние сме мобилни. Отпътуванията се извършват до всяка точка на града и региона.

 

– Работим ефективно. Ние гарантираме безопасността на вашия автомобил.

 

Заседнал извън пътя? Спестете времето си и веднага се обадете на пътна помощ!


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *