Всичко за гардеробите с плъзгащи врати

В днешно време, малко хора могат да си позволят жилище с няколко спални, бани, кухни и т.н. Луксозните имоти са притежание на по-заможните и често, по-известните хора. Дори и да не сте един от тях, обаче, може да зарадвате половинката си, като и вземете поне един гардероб с плъзгащи врати. Естествено, след това може и го напълните с любимите й неща. Не си мислете, че това са разни аксесоари и дрехи. Те също са в списъка й с любими артикули, но проучване показва, че най-желаният продукт от жените са… обувките!
Изследването се е провело сред дами от България, Великобритания, Холандия, Австралия, Италия, Гърция, Хърватия, Сърбия, Русия и Индия, като са се анализирали повече от 50 000 мнения. Най-запалени по токчетата са рускините, италианките и гъркините. Интересен факт е, че обувките са най-често срещаната колекция, на която дамите се наслаждават, наблюдавайки я в гардеробите си. Единствено, представителките от Индия предпочитат да колекционират шалове пред обувки, може би защото те са по-характерни за културата и традициите им.
По отношение на дрехите, всеки гардероб с плъзгащи врати, а и обикновен такъв, е пълен с тях. Дрехата, която със сигурност присъства в стила и дрешника на жените, са дънките, като най-големите им почитателки за индийките.
Нещо изключително интересно, което изследването показа е, че една дама трябва да пазарува за своя гардероб с плъзгащи врати, сама. Тогава удоволствието е по-голямо, поне според хърватките и сръбкините. Дамите от Индия предпочитат шопинга с приятелки, въпреки че повечето от тях взимат какво им падне. Ако продължим в проценти – 53% от гъркините се осмеляват да си купят определена дреха, след като са го обмисляли дълго време. Модните списания, пък, са от голяма полза за 78% от рускините и за 50% от италианките. С тях, те се информират за последните тенденции, за да се облекат с най-хубавите и модерни новопоявили се дрехи.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *