С бойлерите на Diplomat у дома

На всекиго от нас се е случвало да се сблъска с липсата на топла вода и обикновено това се случва в най-неподходящ момент. Централизираното водоснабдяване с гореща вода не винаги е сигурно. В много домове и крайградски зони проблемът за топлата вода лежи изцяло на плещите на обитателите, които търсят максимално добро решение, обикновено като инсталират водонагреватели. Ако трябва и вие да си осигурявате сами топла вода за домакинството, е нужно да си закупите бойлер, най-често предпочитан – електрически, като преди това разучите предлаганите на пазара модели, техните технически характеристики, плюсове и минуси. Трябва да сте наясно по какво те се различават и кой вид ви устройва най-добре.

След като проучите предлаганите в магазините бойлери, определено ще спрете вниманието си на българските Diplomat-и, чиито параметри са без конкуренция. Те са водещи сред енергоспестяващите модели. Имат минимална загуба на температурата за час, благодарение на 35 – милиметровата си изолация. Консумацията на електроенергия не е убийствена. Благодарение на способността си да запазва за дълго време водата гореща, бойлерът Diplomat може да бъде включен към различни точки – към душа, към кухненската мивка или друго място, където е необходимо. Резервоарът, с трикомпонентен анод, отдаващ от своите йони на стените на котела, е защитен от корозия поне за пет години . Неръждаемият електрически нагревател с никелирано покритие, терморегулаторът и механичното управление, са сред плюсовете на модела.
Освен качествата на бойлера, важен въпрос при неговата покупка е и обемът му. Обикновено са предпочитани бойлерите с вместимост от 80 литра – още едно предимство на бойлерите Diplomat. Те са особено практични, защото този обем е достатъчен и за битови нужди, и за душ, даже за вана. разбира се, всичко зависи от интензитета на използване на гореща вода.

Ако търсите качествен бойлер – доверете се на изделията на Diplomat . Неръждаеми, със стъклокерамично покритие, задържащи за дълго време водата топла, с конкурентна цена, всички модели имат 5 години гаранция, която сама по себе си говори, че тези бойлери са без конкуренция. Може да ги закупите във всички големи и по-малки търговски вериги, които работят с „Дипломат Корпорейшън” ООД.

Повече информация за бойлери Diplomat Praktik може да видите тук.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *