PVC ламперия – уют за вашия дом

Планирате ремонт? Имате нужда от повече стил в ежедневието си? Търсите разнообразие?
Ако имате желание да обновите дома си, заведението, магазина или офиса, PVC ламперията е Вашето най-практично и удобно решение.

PVC панелите са изработени за да създават уют на всеки интериор. Използват се за облицоване и декориране на стени и тавани. Могат да заместят както плочки, така и боя, дървен материал или дори тапети. Предлагат се в различни цветове и шарки като много успешно имитират дърво или друг облицовъчен материал. PVC ламперията от ИНПЛАСТ връща живота на старите стени и тавани като им придава частичка от Вашия стил. Панелите са изработени от пластмаса, което ги прави устойчиви на водни пръски, пари и образуване на мухъл. Подходящи са за почистване с препарати за пластмаса или просто с влажна кърпа, което ги прави хигиеничен и траен материал. Освен за вътрешен монтаж пластмасовите ламперии успешно се използват и за външни стени и това далеч не са всичките им предимства.

Освен, че създават уют, панелите могат да променят своята форма, размер и дори плътност по Ваша преценка. Това е условие за създаване на уникални декорации, изразяващи стила на собственика. PVC лампериите са леки, а монтажът им не изисква професионални услуги, което спестява допълнителни разходи. Материалът е подходящ за хора с алергии,тъй като е нетоксичен. Поради тази причина се използва и за облицоване на стени в лечебни заведения и кабинети. Ако вече сте избрали PVC ламперия не е необходимо стените да се заглаждат предварително, напротив – панелите ще прикрият всякакви несъвършенства и криви участъци. Подходящи са за всички помещения, включително и бани, антрета, летни кухни, офиси и други.

Освен всички свои характеристики, които превъзхождат всякакъв друг материал за облицоване и декориране, PVC панелите далеч не са лукс.
Цените са подходящи за всеки джоб. Бялата ламперия за вътрешно облицоване е най-евтина, като средната цена за PVC ламперия за българския пазар е около 6 лева на кв.м. Цветната варира между 7 и 9 лева на кв.м.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *