Подходящи креативни детски стоки за деца на три годинки

Когато малкото дете достигне 3 годинки, то е готово да играе само и да твори. Изхождайки от психологична гледна точка, тригодишното дете вече има способността само да разграничава, опознава и твори нови неща. За едно малко дете на тази възраст е много привлекателно да усеща себе с, като част от света на големите. Опитните консултанти от онлайн магазин за детски и бебешки стоки baby.galix.bg споделят, кои са най-подходящите играчки за тази възраст.
Когато става въпрос за избор на креативни играчки е добре да познаваме способностите на нашите деца и нещата, които ги привличат. За децата усещането да бъдеш част от света на големите и подражанието е много важно.
Някои деца обожават да играят с конструктори и да градят техният малък свят от къщи, улици, паркинги и други. Конструкторът е чудесен избор за едно момченце на 3 годинки. Децата обожават да гледат анимационни филмчета с любими герои, затова с голям интерес и желание биха подредили пъзел с любимите герои.
Конструкторите и пъзелите са едни от най-добрите креативни и образователни играчки за деца на 3 години. Те отлично насърчават развитието на моториката, творческият процес, усещането за баланс, по-доброто разграничаване на различните цветове и стремежа към напредък.
Играта с кукли, фигурки на животни и анимационни герои, способства за развитието на социалните и емоционалните контакти на малките момичета и момчета.
Интерактивните играчки, като говорещи телефони, лаптопи и други, помагат за езиковите умения на децата, включително и запознаването и ранното научаване на чужд език. В процеса на игра е съвсем нормално децата да научат и запомнят фразите, които ‘’модерните’’ играчки изказват, това развива фонетиката и слуховите възприятия. Лесно биват запомнени различните букви, цифри, песнички, стихотворения и други фрази, които са запаметени.
Според консултантите от най-големия онлайн магазин за детски стоки, това са едни от най-предпочитаните детски стоки в момента. Когато говорим за креативни детски стоки, не бива да забравяме гланцовите блокчета, ножичките и пластелина. Децата обожават да създават сами нови и интересни за тях неща. А, тук възможностите са толкова много. Винаги можете да се включите заедно с вашите деца да сътворите приказни неща.
Играчките за открити игри, като топки, тротинетки и колела насърчават моторните умения и са изключително полезни за физическото състояние на децата, те натоварват и развиват мускулната система. Използвайте всеки удобен момент и водете малчуганите да играят на открито. Какво по-хубаво и забавно с една игра на футбол, баскетбол или народна топка с мама и татко. В добрите магазини за детски стоки можете да намерите различни топки, както и интересните за децата малки футболни вратички и баскетболни кошове.
Популярните занаятчийски комплекти са много харесвани от децата. Малките работилнички създават радост и несравнима емоция за децата, а изработените от глина материали могат да останат мил спомен.
Богато разнообразие от забавни и креативни детски играчки на реномирани производители, можете да намерите тук: Baby.galix.bg/играчки/детски-образувателни-играчки/детски-креативни


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *