4 съвета, за да сте щастлива двойка

„Не може да има връзка, ако тя не е ангажимент, ако не съществува лоялност, ако няма разбиране, търпение и постоянство“.

Ако търсите начин да сте щастлива двойка, то предлагаме ви да научите от тези 4 съвета…

Добрите взаимоотношения не се случват просто така. Те отнемат време, търпение и на двамата души, които наистина искат да работят. За да са част от нещо по-голямо и от тях самите. Взаимоотношения като тези не са само за споделяне, те са около ангажимента да се борите и да преодолеете всички трудни времена заедно.

В края на краищата, щастливите двойки мислят ясно. Те си сътрудничат и са в готовност за всичко и заедно да преодоляват. Не позволявайте очакванията и негативността да попречат на начините, с които ги споделяте.

Всичко изглежда много по-лесно, отколкото е в действителност. Ако и вие усещате, че връзката ви потъва, това е идеалното време да се отървете от мисли, като това, че тя тежи. Предлагаме ви, 9 мисли, които ще разбулят тайните за добрите взаимоотношения:

  1. „Моята връзка с него/нея ще реши всичките ми проблеми.“

Най-мощният връзката, която може да имате е със самия себе си. Ако не се чувствате, достатъчно комфортно със собствената си страна, то значи не сте готови за такова взаимоотношение. Защото вие сте неспособни да обичате друг, ако не обичате сам себе си.

  1. „Не трябва да сме в център на Вселената за другия.“

Не бива да следваме всяко действие под микроскоп на ближния. Така, ако смятате, че партньорът ви, все крие нещо, мами ви и не може да му имате доверие, то значи, това не е вашата голяма любов. Хората, които се обичат безрезервно си гласуват доверие и не се налага да ги подсещате, да ви обичат. Такава връзка си заслужава чакането.

  1. „Добрите взаимоотношения са винаги приятелски настроени.“

Добрите отношения се нуждаят от работа, изискват саможертва и компромиси. Истинската любов в двете страни, и при запознанства, и при брак не са в това да бъдеш там, когато ти е удобно, тези отношения се коренят в това да бъдеш там, когато въпреки всичко го искаш и правиш.

  1. „Трябва да направя всичко необходимо, за да се чувства обичан.“

Понякога се опитваме да покажем на света, че сме изрядни с надеждата, че ще бъдем обичани и приети по този начин. Често, обаче не можем да угодим на хората, които обичаме, освен да покажем това, което сме в действителност. Истинската любов дава право. Тя харесва и обича, това, което си и не те кара да се променяш.

Източник: INTERPOLEZNO.COM.


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *