Сватба в чужбина, Европа и Азия

Искате ли незабравима сватба по света?

Ако вие и вашият любим човек решите да отпразнувате сватбения си ден в чужбина , като избягате от зимни снежни бури, есенни дъждове и мръсни пролетни пътища, имате интересна перспектива да проведете сватбена церемония и меден месец в най-необичайните кътчета на Земята.

Кои страни са най-популярните сватбени дестинации и защо? Какво избирате – тропически плажове на Малдивите или романтична Венеция? Или може би слънчев Санторини или осветен от Кипър слънце?

И все пак ако решите да се задоволите за сватба в България, разгледайте и сватбен фотограф в София!

Съставихме за вас най-добрите места за сватба в чужбина.

Сватба в Европа

Така че, нека започнем от Европа:

Сватба в Италия

Италия. Сватбата в Италия е бялата мечта на много влюбени двойки от цял ​​свят . Превъзходна кухня, известна в цял свят, изискани вина, живописни пейзажи, залети от слънцето крайбрежия на Амалфа и Пулия – всичко това създава атмосферата на луксозна и елегантна сватба. Ако искате да се потопите в историческата атмосфера и националната култура на Италия – вие сте в Соренто или Рим! Италия с право е включена в върха на най-романтичните страни в света.

Сватба в Кипър и Гърция

Гърция привлича много двойки от цял ​​свят с чистото си синьо море, ненадмината кухня, историческите паметници и красивите плажове. Романтиката на Санторини или мистерията на древна Атина – вие избирате.

Кипър. Нежното средиземноморско слънце, романтичните плажове, топлото море – това са най-важните компоненти за незабравима сватба. Кипър все още е известен с фантастичния си нощен живот, така че тази държава, като правило, – изборът на весели, динамични и млади двойки – е опция за ярки младежки сватби!

Чехия. Красива архитектура, прекрасна кухня, вкусна бира, уютни градски улици.

Сватба в Испания и Франция

Испания. Древни катедрали и живописни пейзажи, красив бряг и вкусна кухня – това са основните предимства на тази сватбена дестинация. Партитата на елен и кокошки могат да се проведат в Ибиса, а самата сватба на най-популярните места в Испания – Барселона, Мадрид, Майорка, Валенсия, на Канарските острови.

Абхазия Нашата близка съседка. Лесен трансфер от Русия. Ще срещнете: мек субтропичен климат, вкусна кухня, красива природа – планински езера, водопади, чисто морско крайбрежие. Това е чудесен и евтин вариант за сватба в чужбина .

Франция. Няма да пишем тук дълго време – Париж е романтичната столица на света и много влюбени двойки отиват тук, за да отпразнуват сватбата си .

Сватба на Малдивите

А сега ще тръгнем на сватбена обиколка на Мистериозна Азия – само най-популярните и изпитани във времето дестинации:

Тайланд, Малдивите, Виетнам, Шри Ланка, Китай – всички тези посоки са неизменно популярни при руските двойки, които планират сватба в чужбина.

Изискана сватба в райска атмосфера в екзотичните Малдиви , чистото море и красивото време на Шри Ланка, където можете да поръчате сватбена церемония в будистки и европейски стил, красива архитектура и исторически паметници на древен Китай.

Романтичен о. Хайнан с триста слънчеви дни в годината, живописни заливи и горещи извори и, разбира се, почти необитаеми чисти плажове и древни храмове на Виетнам, в които ще откриете контраста на безкрайни горещи пустини с красиви водопади и вечнозелени горички с екзотични палми.

Прочетете в следната статия: върхът на най-романтичните, интересни и красиви места за сватби в чужбина, от другата страна на Земята – в страните от Океания, Америка, Африка.


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *