Всички цветя са красиви, в това спор няма. Каквито и цветя да отглеждате в дома си, със сигурност ще успеете да му придадете повече свежест и колорит. Те, обаче, могат да служат за красива декорация не само във вази, а и върху платно в рамка. Точно така, картините с цветя са едни от най-продаваните и почти всеки човек е поставил една такава в своя дом. Още по-хубаво е, когато имаме възможност да се наслаждаваме на произведение с такива мотиви от световноизвестен художник. За целта трябва или да отидем на музей, или да си купим репродукция от Reprodikcii.com. Всъщност, това са едни от най-предпочитаните репродукции на картини в онлайн магазина.

reprodukciiВероятно всички са виждали гениалната творба на Ван Гог Ваза с 12 слънчогледа. Това е може би най-красивото изображение на слънчогледи, създавано някога, и много други художници са се опитвали да достигнат подобно съвършенство с такива цветя. Всъщност, художникът рисува тази картина заедно с още няколко подобни натюрморта на слънчогледи, за да бъде украсена неговата жълта къща в Арп. Какво по-добро доказателство, че нарисуваните слънчогледи са чудесна декорация за дома? В онлайн магазина е налична репродукция и на картината Слънчогледи от същия художник, така че бихте могли да изберете коя от двете ви допада повече.

Ако сте истински любители на цветята и по-специално на изрисуваните върху платно, няма как да не се влюбите в произведението Градина с цветя на Густав Климт. Поставяйки тази картина на стената си, ще изглежда сякаш в дома си действително разполагате с прекрасна цветна градина. Зеленото и оранжевото доминират в тази творба, допълнени деликатно от ярки розови, червени и бели цветове. Платното изобразява цяла палитра от удивителни нюанси на най-красивите природни багри.

Влюбените в лилавите шарки пък със сигурност биха избрали да се наслаждават в дома си на картината от Ван Гог Градина с Ириси. Цветовете, използвани в творбата, са изключително плътни и именно поради това цветята изглеждат толкова реалистични. Това е едно от най-естествените и красиви изображения на цветя, което някога е създавано. Заглеждайки се в тази картина за повече от минута, сме напълно способни да си представим обаятелния аромат на тези прекрасни растения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *