Мивка с шкаф за пералня за кухня или баня

Мивка с шкаф за пералня за кухня или баня е името на конструкцията, състояща се от малък постамент с вградена мивка и пералня. Този вид кухненски мивки или мивки за баня представлява много удобна и икономична конструкция от гледна точка на пространството, като същевременно е оптималното решение за баня и кухня с малки размери.

Ето основните предимства:

  1. По много начини тя спестява пространство, като създава допълнително работно място в банята или в кухнята.
  2. Пералната машина във вградената мебел, изглежда по-естетично и спретнато, най-малкото, защото водопроводните кранове са скрити зад пиедестала. Това решение ще придаде стилен и дискретен вид на вътрешната ви украса.
  3. Обзавеждането, което съчетава едновременно умивалник и пералня, както и голям брой шкафове и чекмеджета прибори за баня или кухня, е много удобно за използване.
  4. С поставянето на мивката вътре в шкафа, вие намалявате броя на острите ъгли в стаята.
  5. Мебелите за вграждане на перални машини създават допълнителна шумоизолация по време на работа.
  6. Ако вътрешната система за подово отопление е инсталирана, пиедесталът върху краката ще избегне ненужното загряване на мебели и уреди.

 

Видове шкафове за вграждане на мивка и пералня

Има много възможности за мивки, инсталирани във вграден шкаф с пералня. Те могат да бъдат окачени, с крачета, малък пиедестал или директно върху пода. В допълнение, те се различават по своя размер, цел, дизайн, цена и материали, които са били използвани в тяхното производство. Функционални шкафчета, като тези за мивка и пералня, могат да бъдат поставени, или в кухнята, или в банята. В банята, като правило, се поставя обикновен шкаф със стандартни размери с мивка и специален отвор за перална машина. В кухнята за предпочитане е да се поставят по-сложни мебели. Пространството върху пералната машина създада допълнително работно място за процесите на готвене в кухнята.

В допълнение, има варианти, при които шкафът има отваряща се навън или разгъваща се врата, която крие пералнята, когато не е необходима. Това създава цялостен стил в стаята. Ако стаята е по-просторна, можете спокойно да изберете шкаф за пералня с допълнителни чекмеджета, кошница за пране, рафтове, чекмеджета и др. В тях можете да скриете огромен брой предмети за бита, козметика, кърпи, мръсно пране и други необходими аксесоари.


Публикувана

в

,

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *