Всичко за хартиените торби

Предполагаме че повечето от вас са чували за хартиените торби и за какво са предназначени но все пак в тази статия искаме да ви запознаем по-подробно с детайлите по темата. Като за начало ще кажем че са предназначение за удобство на вашите клиенти и за предоставяне на рекламно послание. По този начин се постига баланс между клиента и продавача.

Нека за започнем с процеса на производство. Първа се избира материята с която да се наравят. Естествено това е хартия, но има много различни видове хартия – крафт, гланц, обикновена или луксозна. В зависимост от нуждите ви трябва да изберете най-подходящата. Всяка има своите предимства и недостатъци. Затова обмислете внимателно какви продукти ще слагате в торбите и след това изберете самите торби.

След като сте избрали материала от който да се изработят е редно да знаем самият процес. Първо се изразява хартията според желаните размери, следва залепяне с качествено лепило и накрая се слагат дръжките. Когато това е готово идва финалната част в която се печата върху торбите. Това става със специални машини които имат много възможности за печат върху различни обекти. Много е важни да изберете правилни цветове и вид на печата за да постигнете максимална успеваемост.
И така няколко дни след като сте направили поръчката вашите торбички, процеса за производство на хартиени торбички е започнал те ще са готови. Остава да ги закарате в магазина и да започнете да ги давате на своите клиенти. Важно е да обърнете внимание на това какви ще слагате вътре в тях. Като цяло торбичките са универсални и имат много възможности за използване но най-добре е да слагате ценни неща в тях. Такива могат да са бижута, парфюми, дрехи, обувки или други. Не е добре да се слагат влажни, замразени или остри неща в тях тъй като има вероятност да ги повредят.

Да обърнем малко внимание и на още една важна част – цени и размери. Тъй като могат да се използват за различни неща могат да се изработят в различни размери – от малки торбички за малки бижута, до големи торби в които да сложите 2 чифта дънки, 3 блузи и 1 чифт обувки. Помислете какво продавате най-много и поръчайте точният размер. Не е хубаво да слагате малки неща в големи торби или големи неща в малки торби. И накрая да обърнем внимание на цената, която обикновено варира между 0.20 лв. и 1.20лв. Естествено най-определящият фактор е размера. Няма как една малка торбичка да е на цената на голяма. Също така определящи цената елементи са хартията която ще се използва, печата, цветовете и дизайна.

Надяваме се че успяхме да ви запознаем с основните детайли в процеса за изработка на хартиени торби. Сега остава вие да вземете правилното решение и да направите малко проучване. Ще има ли полза за вас ако давате на клиентите си такива чанти или не. Ако отговора е да, то ви съветваме да заложите на родните производители като ElitMK.com


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *