плитвички езера

Няма да отидете на екскурзия само, защото нямате пари?

Не отлагайте прекрасните моменти от живота си, подарете си великолепна екскурзия до желаната дестинация

Ако можеше да изберете една дестинация, която да посетите, коя би била тя? Без да се ограничавате от държавата и без да мислите, къде може да си позволите да отидете. Мястото, което винаги ви е привличало като магнит и все сте си казвали: Някой ден ще отида там!
И имате чувството, че идеалният момент наближава, сякаш още малко не ви стига – малко повече сигурност в живота, малко повече време, малко повече спестявания… Може би догодина, може би след три години…

плитвички езера Хърватия
Плитвичките езера, Хърватия

Минават ли ви през ум такива разсъждения, когато ви се струва, че една крачка още липсва? Значи моментът наистина е дошъл. По-идеален няма да стане. Няма да знаете какво може да се случи след една или няколко години. И някой ден може да съжалявате, че сте пропуснали точно това „сега“, че не сте го използвали, когато сте имали някаква възможност.
Да се отправиш на пътешествие изисква няколко компонента: Голямо желание, добро планиране и, разбира се, достатъчно пари. Да приемем, че първото и второто са налице. Какво можете да направите, за да бъдете достатъчно сигурни, че нищо няма да провали начинанието, включително и ограничен портфейл?
На първо място не се отказвайте.

Доказано най-добрата инвестиция е пътуването и опознаването на нови светове.

Несравнимо е с разглеждането на снимки или четенето на чужди истории. Вашите спомени няма как да бъдат фалшифицирани.
От там – нататък всичко е въпрос на планиране. Както избирате дестинацията, маршрута и превозвача, така трябва да сте внимателни и в избора на подходящия размер бюджет. Той трябва да включва всичко – от очевидните разходи по път и престой, допълнителни плащания за храна и странични екскурзии, достатъчно джобни, пари за дребни подаръци и буфер за непредвидени разходи.
Когато сметките ви излизат от наличния размер на средствата, може да се възползвате от услугите на бързото кредитиране. Бързо и лесно, онлайн, с удобен погасителен план и без наказателни такси за предсрочно погасяване (ако например не изхарчите целия си бюджет). Бързите заеми на „Кредисимо“ комбинират сигурността, която очаквате от утвърдена финансова институция, с максимално удобство за усвояване, което по-трудно можете да получите от банка.
По този начин може да финансирате както по-дълги, така и по-кратки екскурзия. Понякога са ни достатъчни 2-3 дни, за да посетим и усетим духа на точно това място, скрито в ъгълчето на мислите ни. С бърз кредит от Credissimo можете да реализирате тази мечта. А после ни разкажете, и ние обичаме да пътуваме. Особено с историите на наши приятели, каквито сте вие, нашите клиенти.


Публикувана

в

,

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *