Кои обувки са най-неподходящи за шофиране?

obuvkiВсеки, който е посещавал шофьорски курсове, все още чува думите на своя инструктор да носи удобни обувки. Но май това правило се забравя или не се спазва, след като се вземе книжка. Масово това е характерно за дамите, но истината е, че и при двата пола има пътни инциденти.

Проучване показва, че най-много катастрофи са направени от хората, които са карали с джапанки, а не на висок ток. Излиза, че джапанката е най-неподходящата обувка за шофиране.

Джапанката се заклещва под педалите и колкото да бързате да я извадите оттам, няма да успеете.  Вместо това, можете да си осигурите един чифт удобни обувки, когато шофирате. Най-добре е те да седят в колата и да ги носите единствено и само, когато се качвате зад волана.

Друга неподходяща обувка за шофиране е високият ток. Истината е, че никой не гледа жените докато карат и е по-важно да стигнат живи и здрави, отколкото да са красиви.

Носенето на обувки в колата е най-добрият вариант за нежния пол. Нито ще се притеснявате, че не можете да отидете на събитие, което изисква по-официални обувки, нито пък ще мислите за неудобството на високите токове. Колкото и да стари и захабени, хвърлете най-удобните си обувки на задната седалка и шофирайте с тях. Ако нямате такива, винаги можете да си закупите чифт гуменки от най-близкия магазин.

Ако пък не обичате гуменки, винаги можете да си вземете еспадрили. Те са удобни и са особено актуални на пазара. Освен това, подхождат на всички тоалети и ако ви домързи да се преобуете с другите обувки, можете да тръгнете с тях.  Ако пък и това не ви устройва, то балеринките ще спечелят сърцето ви. Те са цветни, удобни, красиви и се предлагат в различни нюанси и модели.


Публикувана

в

, ,

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *